Miért a DXN mellett döntöttem?

Mindenkinek megvannak a saját miértjei amikor csatlakozik egy MLM céghez.
Ez alól én sem vagyok kivétel.

Én amikor a DXN mellett döntöttem, az alábbi szempontokat vizsgáltam meg:

1. Milyen vízióval rendelkezik a cég?
Jó tudni, hogy milyen jövőképpel rendelkezik a cég amellett, hogy fogyasztom a termékeit és megkapom a jutalékomat a munkám után.
Azok a víziók, elvek és szemlélet, amelyek alapján Dr. Lim Siow Jin elnök vezeti a DXN céget, úgy a cég, mind az üzletépítők és fogyasztók hosszútávú lehetőségeit támasztják alá.
A DXN nem néhány évre tervez Európában sem, hiszen gyárat épít Bulgáriában, amely az európai piac növekvő igényeit hivatott kiszolgálni.

2. Akkor is megvenném a termékeket, ha nem kötődne hozzá anyagi érdekem?
Véleményem szerint ez az egyik legkritikusabb tényező. Ha ezt nem tudtam volna őszintén megválaszolni, hogyan várhattam volna el mástól, hogy a nevét adja hozzá?
A DXN fő terméke az egészséges kávé. De mi is van a kávénkban? Kézzel szedett arabica kávé, ami Etiópiából származik, saját ültetvényről. Ne tévesszen meg az instant kivitel, ez egy prémium minőségű kávé, amely nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket vagy adalékanyagot. Viszont van benne egy csodálatos, 4000 éve használt gyógygomba, a ganoderma! Az, hogy a kávéhoz hozzáadta a DXN a ganodermát, megszüntette a kávé két negatív hatását, a savasítást és azt, hogy a koffein túlságosan megpörgeti a szervezetet. Mindezek mellett mégis egy gépi kávé árába kerül.

3. Vannak olyan vezetők, akikre emberileg és szakmailag is fel tudok nézni?
Egyetlen üzlet sem működik vezetők nélkül. Egy jó vezető megfogja az új ember kezét és végigsegíti azon az úton, amit ő már végigjárt. Feladata, hogy a munkatársa sikereket érjen el.
Én személy szerint azok társaságát keresem, akikkel jól érzem magam, támogatást kapok tőlük és tiszteljük egymást. Ilyen emberekkel szívesen dolgozok is együtt!
Szerencsésnek érzem magam (bár ennek igazából nincs sok köze a szerencséhez), hogy olyan emberek vannak a segítségemre, mint Zseli Csaba, Európa leggyorsabb gyémántja, Mátrai Szilárd, akinél képzettebb embert nem ismerek a szakmában és Czérna Szabolcs, Európa jelenleg második legsikeresebb üzletépítője.

4. Olyan a termék, amiről szívesen beszélgetnék bárkivel?
Fiatal vagyok, életem része a sport valamint odafigyelek az étkezésemre is, ezért ha nálam működnek a termékek, akkor másnál is pozitív eredményt fognak hozni!
Ha a termékek nem javítottak volna az egészségemen, képtelen lennék azokat másoknak továbbajánlani.
Nincs is annál jobb érzés, amikor a vásárlóim arról beszélnek, hogyan kerültek jobb állapotba a termékeknek köszönhetően!

5. A képzési rendszer valóban tanítja az üzletépítést vagy csak egy motivációs mókusvakítás?
A képzések és szemináriumok a network marketing iparág alapját képezik. Többek között ezért is szeretem ezt az iparágat, mert olyan adatokhoz férek hozzá, amelyek segítik az életem minden területét.
Sokszor hallottam azt, hogy egyes cégeknél az üzletépítők a drága szemináriumi jegyért cserébe egy jól felépített motivációs gépezetbe csöppentek, ahol a “Vannak még álmaid?” és a “Te is meg tudod csinálni!” üzeneteken kívül nem kaptak semmilyen tudást, amely előrébb vinné az üzletüket.
A DXN mindenkit felnőttként kezel, ezért tudatosan úgy alakítja a szemináriumok programját, hogy abból a résztvevők a lehető legtöbbet vegyék ki az említett motivációs elemek nélkül.
A mi csapatunkban az üzletépítők számára rendelkezésre áll továbbá egy olyan online képzési rendszer is, amely lépésről-lépésre megtanítja a szakmát, valamint folyamatos mentorálást kap mindenki addig, amíg el nem éri a kitűzött célját!

Ha még ismerkedsz ezzel az iparággal, akkor remélem, hogy ezek a szempontok Neked is segíteni tudnak abban, hogy egy valós képet tudj alkotni az MLM-ről.

Ha szeretnél a DXN termékei segítségével jobb testi állapotba kerülni, vagy eldöntötted, hogy javítani akarsz az életeden velem és a DXN-nel de még kérdésed van, keress meg az alábbi elérhetőségeken:

Klepeisz Bence
Telefon: +36 70 424 0020
E-mail: bence@klepeisz.hu
Skype: klepeisz.bence